Webteksten laten schrijven

Webteksten zijn teksten die speciaal worden geschreven voor websites. Dat kan je eigen website zijn, maar ook een blogwebsite van een andere partij of een artikel op LinkedIn.
Bezoekers  hebben weinig geduld. Zodra ze jouw website bezoeken, is het de kunst om hun aandacht vast te houden. Het eerste wat jouw bezoeker namelijk zal gaan doen, is titels en kopjes scannen. Wekt zo’n kopje zijn of haar interesse, dan zal hij of zij verder lezen. 
Een goede webtekst geeft de lezer het gevoel dat de tekst speciaal voor hem is geschreven. SEO zorgt weliswaar voor een betere vindbaarheid, maar goede teksten zorgen ervoor dat je ook conversies krijgt.

Succesvolle ondernemers maken intensief gebruik van online marketing. Copyfy kent de kneepjes van dit vak, waardoor jouw investering in no time terugverdiend wordt. 

Regelmatig wordt mij gevraagd naar mijn mening over een website. Zo kwam laatst Daniëlle me vol trots haar nieuwe website laten zien.  Ze had er flink in geïnvesteerd en hem laten maken door een professionele websitebouwer. Websitebouwers zijn echte techneuten, programmeurs. Haar websitebouwer had er echt een plaatje van gemaakt.
Toch moest ik Daniëlle teleurstellen. Er stond nauwelijks content op haar prachtige site. Hoe moest Google haar nu vinden (én belonen met een betere raking)?
Als ondernemer bepaal jij hoe succesvol je wilt zijn. Met een mooie website die niemand zal vinden of met een wat minder mooie website die rankt en omzet genereert.
Of gewoon met the best of both worlds.

biljoen keer per dag wordt Google search gebruikt

uur per week wordt er gemiddeld per persoon online geshopt

%

meer geld wordt er online besteed door mannen ten opzichte van vrouwen

voorbeeld

DE KUNST VAN HET SCHRIJVEN

Waarom zou jij je webteksten laten schrijven door Copyfy? Omdat een goede webtekst twee primaire doelen heeft die om expertise vragen: eerst vinden, dan scoren.
Voor de vindbaarheid heb je onder andere SEO nodig. Voor het scoren moet je denken aan sterke, relevante content, goede headings, de tone- of-voice, een onmisbare CTA en een bepaald aantal woorden.
Een frisse blik op jouw content levert vaak verrassende resultaten op, dus vraag gerust om advies.

Copyfy schrijft webteksten voor bedrijven in verschillende branches. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen, specifieke doelgroep. Om de juiste snaar te raken is er inlevingsvermogen nodig. Ook Beijer Advies uit Arnhem heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt.

TEKSTEN FOR YOU

SEO-teksten

SEO-teksten verhogen het aantal
relevante bezoekers en je positie in de zoekresultaten

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief zorgt voor aandacht, verhoogt het vertrouwen en stimuleert retentie.

Landingspagina's

Unieke, aandachttrekkende content stimuleert jouw klanten om tot actie over te gaan.

Persberichten

Onbetaalde aandacht in de media voor jouw ludieke of nieuwswaardige actie vraagt om expertise.

Blogartikelen

Actuele en interessante blogs en nieuwsberichten maken van jou een autoriteit op jouw vakgebied.

Offline teksten

Interessante brochures, flyers en alle gedrukte media die vooral lees- en brievenbuswaardig zijn.


Afspraak maken?