Copyfy : waar haal je het lef vandaan ?!?

Ik heb net koffie gedronken. Buiten. In de regen. Denkend over dit blogartikel, het laatste stukje tekst dat nog geschreven moet worden voor deze nieuwe website de lucht ingaat. Het was niet de regen die me onmiddellijk weer naar binnen joeg, maar een beeld dat in me opkwam. Twee beelden eigenlijk. Eén met goed nieuws en één met slecht nieuws.

 

Laten we met het slechte nieuws beginnen

Copyfy ongeschikt

Je hebt zojuist mijn website bekeken en natuurlijk mijn teksten gelezen. En je denkt Ai Caramba..
Gaat het je te ver? Vind je het te brutaal? Spreekt het je niet aan? Dan hebben we dat in ieder geval duidelijk!
Natuurlijk draai ik voor jou de volumeknop wat lager (als je dat nog wilt/durft). Of zet ik een ander muziekje op. Maar als je teksten wilt die gelezen worden, dan is juist die eigenzinnigheid goud waard.

Maarrrrrrr… heb jij toch even moeten grinniken?

Copyfy geschikt

Dan hebben we een match! En ben jij precies die ondernemer waar ik graag voor werk. Die lef heeft, out of the box kan denken en zich durft te onderscheiden. Net als ik. Wat zouden wij samen een mooi team kunnen vormen!

Je hebt mij “gelezen”. Je hebt me nodig. Make up your mind!

Marion
06-238 45 010

marion
marion@copyfy.nl
Geen reactie's

Geef een reactie