De meest bezochte pagina … knipoog
Vlijmscherp MKB tarief!

Natuurlijk wil jij weten wat het kost als ik voor jou aan het werk ga, ik ken je toch!

 

Als ik zou weten wat jij wilt, dan is dit een legitieme vraag en krijg je snel antwoord. Afhankelijk van de aard van de opdracht bereken ik een haarscherp uurtarief of maak ik een fixed price. Goede tekstschrijvers leveren geld op en verdienen zichzelf dubbel en dwars terug. Ik ben zo’n goede tekstschrijver. Ik hoef niet meer te bewijzen dat mijn teksten geld opleveren.

 

Ben jij echter eigenaar van een bedrijf en heb je voor minimaal een half jaar ondersteuning nodig voor enkele/meerdere uren per maand, dan kan ik je nu een uitzonderlijk voorstel doen.

 • SMALL

 • euro199p/mnd
 • Zullen we bij het begin beginnen?

   

  √ Misschien moeten je teksten eerst opgefrist worden.
  √ Of je hebt nieuwe teksten nodig voor nieuwe producten.
  √ Je wilt regelmatig een nieuwsartikel geplaatst hebben.
  √ Je hebt een knallende aanbieding die je prominent op je website geplaatst wilt zien.
  √ Je prijzen worden aangepast; hoe ga je dit ‘verkopen’.
  √ Je wilt je klanten uitnodigen op die beurs waar je aan deelneemt.
  √ Etc…

   

  Met 3 uur in de maand ga ik exclusief voor jou werken aan sterke, heldere teksten die jouw klanten prikkelen om tot actie over te gaan.

 • MEDIUM

 • euro399p/mnd
 • Een stapje verder?

   

  Misschien wil je het wat voortvarender aanpakken en wil je naast het aanpakken van de webteksten je vooral pitchen op de aandacht van je klanten.

   

  √ Het verzenden van nieuwsbrieven
  Social media optimaal inzetten
  √ Het versturen van persberichten voor gratis publiciteit
  √ Een flyer laten ontwerpen
  √ Etc…

   

  Met 6 uur in de maand kunnen we goed aan de boom schudden. Reken er maar op dat er klanten ‘gaan vallen’! Waar wachten we op?

MEEST GEKOZEN
 • LARGE

 • euro675p/mnd
 • Je eigen communicatie adviseur!

   

  Je mag het gerust van me verwachten: meer telefoontjes, nieuwe gezichten ‘bij de kassa’ en een stijgende omzet. Want dat gaat er gebeuren als je mij inhuurt als communicatie adviseur. Dat is nogal wat he!

   

  Ik stroomlijn jouw externe communicatie en reken genadeloos af met clichés. Feilloos en zonder problemen.
  En zodra ik jou die klanten aanlever, doe jij als ondernemer daar waar je goed in bent: scoren.

   

  Dit maandbedrag verdien ik voor je terug, meer dan dat. Met 10 uur teamwork in de maand maken wij het verschil!

 • BIG

 • euro1350p/mnd
 • Think big, pay less!

   

  Dit aanbod is een buitenkans voor de ondernemer die zijn grenzen nog niet heeft bereikt of ze wil verleggen. Geen extra werknemer op de payroll, maar expertise die zich uitbetaalt. En dat is lekker!

   

  Met 20 uur in de maand zetten we de boel op scherp; we bepalen samen onze strategie en formuleren een meetbare doelstelling. Daarna is het aan mij om er een succes van te maken. Owww, dat kriebelt!

   

  Omdat jij niet de eerste bent die gebruik maakt van dit aanbod, maken we een strakke planning. Geen losse eindjes, geen vage beloftes. Concrete resultaten. Het wordt tijd voor een afspraak!

Is datgene wat ik je hierboven aanbied niet wat je zoekt? Heb je een specifieke schrijfopdracht of een speciale wens? Beter nog; een uitdaging?

Vraag een offerte aan!

 

Kom maar op met die vraag! Laten we overleggen, zodat ik jouw wens haarfijn in een offerte kan vastleggen. Daarvoor in de plaats krijg je van mij een fixed price. Een scherpe offerte met een bedenktijd van twee weken. Deal?

Copyfy hand

Ho, wacht even! Ik ben nog wat vergeten..

Je vraagt je misschien af waarom het nodig is om af te spreken voordat ik voor je ga schrijven. Om te verwoorden wat jij wilt zeggen en (belangrijker nog) tegen wie je het wilt zeggen is het gewoon een pré om kennis te maken met jou, je bedrijf en je product. Voor zo’n gesprek reken ik niets, nada, noppes.