Portfolio

Copyfy richt zich niet op een specifieke branche. Toch is er wel zeker sprake van een niche: het schrijven van wervende content waarbij de focus ligt op conversies.

Mijn portfolio bestaat voornamelijk uit bedrijven die actief bezig zijn met hun marketing. Slimme ondernemers die online marketing als vanzelfsprekend inzetten om met de extra pk’s de concurrentie voor te blijven.

Wat vind jij ervan?

Ik beveel Marion van Copyfy van harte aan: Ze bezit de fantastische kwaliteit om mijn globale teksten om te zetten in zeer treffende teksten met een ondeugend/wervend vleugje. Ze stemde goed op mij af en snapte wat ik wil . Ze nam het over en in een korte tijd stond er een tekst naar mijn hart!!

Copy for
Gaby van Eck – Gaby coaching & consulting

We werken nu twee jaar samen met Marion en zijn uitermate tevreden over de teksten die ze iedere keer weer voor ons schrijft. Hetgeen we het meest waarderen in Marion is het meedenken en de creativiteit. We hopen nog vele jaren een succesvolle samenwerking te hebben.

Copy for
Maurice Brandse – Doit Online Media

Marion is een warme en betrokken persoonlijkheid. Ik ben heel blij dat ik haar ben tegengekomen en ze voor onze website alle mooie teksten schrijft. Ze verdiept zich echt in je bedrijf en hetgeen je graag wil overbrengen. Marion weet het zodanig op te schrijven dat je enthousiast wordt, je het direct kan visualiseren en je regelmatig met een glimlach leest. Precies wat we zochten en bij ons past.

Copy for
Linda Oude Elferink – Restaurant De Kommensaal

SEO teksten, Linkbuilding, formele brieven, persberichten, redactionele stukken, blogs; Marion kan het allemaal. Het allerbeste komt zij tot haar recht bij freewheelen met teksten. De creativiteit en de humor spatten ervan af.
Marion is een multitalent en bovendien een lief, aardig, rustig, serieus en zeer betrokken mens! Zij voelt haarfijn aan wat klanten willen. En het resultaat was voor mij nog nooit teleurstellend

Copy for
Marika Biacsics – NCZ

Afspraak maken?