Persberichten laten schrijven

 

Een persbericht is een uitstekend middel om gratis publiciteit te genereren. Wordt een persbericht op de juiste manier aangeleverd en is de inhoud actueel en interessant, dan is de kans groot dat jouw boodschap de krant haalt.
Copyfy kruipt in de huid van de journalist, zodat de redactie het bericht klakkeloos kan overnemen en er alleen nog ruimte voor moet maken. Je persberichten laten schrijven door Copyfy zorgt voor gratis publiciteit over een onderwerp die jij zelf bepaalt; wat wil je nog meer!

Nog een tip: word vriendjes met de eindredacteur! wink

 

 

 

 

Een persbericht moet aan nogal wat voorwaarden voldoen om gepubliceerd te worden. Uiteraard is de actualiteit en het onderwerp van het bericht cruciaal. Want dat is wat de redactie als eerste toetst: is het bericht interessant voor onze lezers? Een journalist zal een persbericht sneller plaatsen als de tekst aantrekkelijk en helder is en hij er zelf het minimale aan hoeft te doen. Verder moet de tekst ‘oprolbaar zijn’, zodat hij deze eenvoudig kan inkorten. Ben je geïnteresseerd in een workhop ‘persberichten schrijven’, neem dan contact met me op.

v’s: Verhaal, versterk, versnel, verbeter, verrijk, verbreed

%

groeide de digitale oplage van kranten vorig jaar

uur per week wordt er besteed aan het lezen van een papieren krant

voorbeeld

WAT HEB JE DE LEZER TE BIEDEN?

Een persbericht over nieuw kantoormeubilair zal de krant niet halen. Maar ben jij een van de eersten die overstapt op elektrische vrachtwagens, dan gaat dat je zeker wel lukken! Er zijn talloze onderwerpen te bedenken die jouw bedrijf gratis in de spotlights kunnen zetten. Wees niet te bescheiden!

Een persbericht laten schrijven door Copyfy verhoogt de kans op publicatie enorm. Hiernaast zie je een persbericht van Mikado, de welzijnsorganisatie van Duiven en Westervoort. Ik schrijf regelmatig persberichten voor deze organisatie over onder andere nieuwe activiteiten. Daarbij schroom ik niet even de redacties van de regionale kranten te bellen. Want goodwill en de gunfactor spelen wel degelijk een rol bij dit soort publicaties.

TEKSTEN FOR YOU

SEO-teksten

SEO-teksten verhogen het aantal relevante bezoekers en je positie in de zoekresultaten

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief zorgt voor aandacht, verhoogt het vertrouwen en stimuleert retentie.

Landingspagina's

Unieke, aandachttrekkende content stimuleert jouw klanten om tot actie over te gaan.

Persberichten

Onbetaalde aandacht in de media voor jouw ludieke of nieuwswaardige actie vraagt om expertise.

Blogartikelen

Actuele en interessante blogs en nieuwsberichten maken van jou een autoriteit op jouw vakgebied.

Offline teksten

Interessante brochures, flyers en alle gedrukte media die vooral lees- en brievenbuswaardig zijn.


Afspraak maken?