Nieuwsbrief laten schrijven

E-mail is en blijft een van de drie meest populaire online kanalen. Ook het versturen van nieuwsbrieven is nog steeds hot. Het is goedkoop, eenvoudig, direct én snel. Daar voegen wij bij Copyfy ook persoonlijk aan toe. Want massaal nieuwsbrieven sturen is not done in deze tijd. Met relevante informatie voor een specifieke doelgroep stimuleer je gericht de verkoop en versterk je de branding van je bedrijf.

Copyfy gaat serieus om met jouw e-mailstrategie. Wil je een nieuwsbrief laten schrijven of heb je vragen over e-mailmarketing? Tijd voor een afspraak!

 

Je nieuwsbrieven laten schrijven is een juiste beslissing. Copyfy gebruikt namelijk slimme trucjes om ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief niet bij voorbaat al in de prullenbak verdwijnt.
Zoals dit voor alle content geldt, is het de kunst om met een nieuwsbrief de aandacht van de klant te krijgen en vast te houden tot het einde. Dat vraagt om rake woorden die de lezer aanspreken.
Nieuwsbrieven zijn bij uitstek geschikt om een actie te promoten, een nieuw product onder de aandacht te brengen of je kennis te delen. Geef ook eens wat weg!

%

van de Nederlanders is ingeschreven op e-mail nieuwsbrieven

%

van de Nederlanders meldt zich aan voor nieuwsbrieven met aanbiedingen

%

meldt zich aan voor een nieuwsbrief om op de hoogte blijven van een organisatie of merk

voorbeeld

SALES ÉN BRANDING

Met een nieuwsbrief kan je alle kanten op. Je laat je klanten weten dat je alive and kicking bent, je gebruikt het als promotiekanaal of je deelt je kennis. Wat je wilt. Zolang het maar actueel en interessant is en de klant er voordeel bij heeft.

Plaats een nieuwsbrief ook op je website. Zie het eens anders: jouw website of webshop is een vergaarbak van content. Met het toevoegen van de tekst uit jouw nieuwsbrief wordt jouw verzameling kostbare content alleen maar groter. En dat vindt Google fijn wink.

Copyfy weeft zoekwoorden naadloos door de teksten heen. Zoals ook bij deze nieuwbrief van Kinkelder metal solutions uit Zevenaar.

TEKSTEN FOR YOU

SEO-teksten

SEO-teksten verhogen het aantal
relevante bezoekers en je positie in de zoekresultaten

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief zorgt voor aandacht, verhoogt het vertrouwen en stimuleert retentie.

Landingspagina's

Unieke, aandachttrekkende content stimuleert jouw klanten om tot actie over te gaan.

Persberichten

Onbetaalde aandacht in de media voor jouw ludieke of nieuwswaardige actie vraagt om expertise.

Blogartikelen

Actuele en interessante blogs en nieuwsberichten maken van jou een autoriteit op jouw vakgebied.

Offline teksten

Interessante brochures, flyers en alle gedrukte media die vooral lees- en brievenbuswaardig zijn.


Afspraak maken?