Mijn woorden zijn jouw BUSINESS
Copyfy Marion

Je bent benieuwd?  Ahhh, dat is leuk!
Maar heb je me via het menu gevonden, dan is daar ook niets mis mee natuurlijk.

 

Aangenaam!

 

Als je niet uit je woorden kan komen, ik bedoel natuurlijk op papier of op internet, dan heb je gewoon iemand nodig die je even vooruit helpt. En dat ben ik. Dus leuk dat we elkaar hier ‘ontmoeten’. Want je wil natuurlijk wel weten wie die fantastische teksten schrijft nietwaar?

 

Ik ben Marion Smid en ik ben dus een schrijver. Ik zit gewoonweg nooit zonder woorden, niet letterlijk en niet figuurlijk. Er is veel veranderd sinds ik ruim 20 jaar geleden mijn eerste PR job kreeg, zelfs de woorden zijn anders. Tegenwoordig heet dat wat ik doe copywriter en/of tekstschrijver. En ik ben een van de weinige copyhackers in Nederland, cool!

Creativiteit lees je!

 

Ik ben een creatief beest. Deze website is daar een voorbeeld van. Uiteraard zelf ontworpen en gebouwd. Het was helemaal niet moeilijk om het anders te doen dan mijn collega’s, ik vond de websites van de meeste copywriters enorm ..

 

Gaap…..

hopelijk zijn hun teksten minder saai!

 

Dat creatieve komt natuurlijk ook terug in mijn teksten, dat lees je! Het is heel goed mogelijk dat je je aan mijn taalgebruik hier stoort. Dat het je niet aanspreekt. En dat snap ik dan meteen, want er is geen enkele toon die iedereen aanspreekt. Er zijn afvallers, altijd!

Maar hé, c’est le ton qui fait la musique! En laat ik nou heel veel tonen kunnen zingen.. uhh schrijven. Jouw klant is mijn lezer en deze bepaalt mijn muziek!

 

Nieuwsgierig? Meer weten?                                                  

Ik maak in mijn vrije tijd beelden. Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik dol ben op olifantjes. Ik heb echt al talloze beelden van deze prachtige dieren gemaakt en op een veiling van een groot evenement in Aalsmeer is één van mijn olifantjes geveild door Hennie Huisman voor de Stichting Vrienden van de Olifant. Met de opbrengst hebben ze 3 weesolifantjes kunnen redden en daar ben ik trots op.

 

Dat mijn olifantje zoveel opbracht had te maken met de manier waarop mijn olifantje zich onderscheidde van de honderden olifantjes die op dit evenement te koop waren. Hiernaast een voorbeeld van één van mijn olifanten. Ik denk dat je nu wel begrijpt wat ik bedoel.

 

En dát is mijn meerwaarde!

Think out of the box!!