Landingspagina’s laten schrijven

Een landingspagina is een pagina op je website waar je via blogartikelen, advertenties of bijvoorbeeld social media naar verwijst. Een belangrijke pagina dus!

Bezoekers komen dus vaak niet ‘toevallig’ op jouw landingspage. Hun interesse is gewekt door jouw marketingactie, ze hebben op de link geklikt en lopen nu rechtstreeks jouw salesfunnel in. Dit is hét moment om te scoren!

Copyfy kent de fijne kneepjes van het verleiden van jouw potentiële klanten en schrijft landingspagina’s die converteren als een tierelier.

Een landingspagina moet shinen. Hij moet helder zijn, geen vragen oproepen en jouw product in de schijnwerpers zetten. Een lezer moet begrijpen dat jouw dienst zijn probleem oplost of jouw product onmisbaar voor hem of haar is. Met een informatieve tekst sla je de plank mis.
Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat er nodig is om de aandacht te trekken en vast te houden. Want is jouw klant eenmaal op jouw landingspagina ‘geland’, dan zal hij direct gaan scannen. Pas als hij een titel tegenkomt die interesse oproept, zal hij die alinea gaan lezen.  Maar er is meer, nog veel meer…

%

van het marketingbudget stroomde in 2018 naar contentmarketing.

%

Content marketing is 62% goedkoper dan traditionele marketing

%

vertrouwt redactionele content

voorbeeld

SUCCESVOLLE LANDING! 

Het principe van een landingspagina is voor elk product of dienst hetzelfde. De clou zit hem in de kennis van het product, de unieke eigenschappen en de meerwaarde voor de klant. Ondernemers zijn soms enigszins bedrijfsblind geworden; zij vinden bepaalde kenmerken van een product of dienst heel normaal terwijl deze juist een grote meerwaarde kunnen leveren voor hun klanten.
Copyfy kijkt en schrijft met een frisse blik. Daarom maak ik altijd graag kennis met jou als ondernemer en neem ik het liefst een kijkje in jouw keuken.

Flow Fitness uit Amsterdam produceert topkwaliteit fitnessapparatuur met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zij hebben hun  landingspagina’s door Copyfy laten schrijven.

TEKSTEN FOR YOU

SEO-teksten

SEO-teksten verhogen het aantal
relevante bezoekers en je positie in de zoekresultaten

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief zorgt voor aandacht, verhoogt het vertrouwen en stimuleert retentie.

Landingspagina's

Unieke, aandachttrekkende content stimuleert jouw klanten om tot actie over te gaan.

Persberichten

Onbetaalde aandacht in de media voor jouw ludieke of nieuwswaardige actie vraagt om expertise.

Blogartikelen

Actuele en interessante blogs en nieuwsberichten maken van jou een autoriteit op jouw vakgebied.

Offline teksten

Interessante brochures, flyers en alle gedrukte media die vooral lees- en brievenbuswaardig zijn.

Afspraak maken?