Blog laten schrijven

Bloggen en nieuwsberichten schrijven… Heeft dat wel zin? Daar kan ik kort over zijn. Het plaatsen van berichten op je website is goed voor de vindbaarheid, zowel jij als jouw website krijgen een hogere autoriteitswaarde en het is een perfect marketingkanaal. Bloggen zorgt onder andere ook voor interactie met je (potentiële) klant annex lezer. 

Vaak hoor ik dat ondernemers niet weten waarover ze moeten bloggen, ze hebben geen tijd of ze zijn bang schrijffouten te maken. En dan die SEO, ook zo lastig.
Slimme ondernemers besteden hun kostbare tijd niet aan teksten. Zij zullen hun blog laten schrijven door Copyfy, zodat zij zelf kunnen blijven doen waar zij goed in zijn!  

Strikt gezien zit het verschil tussen bloggen en nieuwsberichten in de actualiteit van de inhoud. Bij bloggen gelden geen restricties, bij nieuwsartikelen daarentegen verwacht men informatie over recente gebeurtenissen. Bijvoorbeeld over een nieuw product, een beursbezoek of een jubileum. Soms past het woord ‘blog’ echter niet bij een organisatie.  Wat mij betreft: what’s in a name!
Een blog of nieuwsbericht is een manier om je expertise te tonen en je producten of diensten te promoten. Door frequent en professioneel te laten bloggen en de blogs te delen op social media, zal jij/jouw bedrijf na verloop van tijd als een autoriteit op jouw vakgebied worden gezien. Met regelmatig publiceren maak je bovendien duidelijk dat je bedrijf alive and kicking is!

%

van de tijd kijken bezoeker naar de linkerhelft van je blog.

H1 tag heeft een blog, niet meer en niet minder

seconden heb je om de aandacht van een surfende bezoeker te pakken

voorbeeld

LET’S BLOG!

Bloggen is een contentstrategie die ervoor zorgt dat je sneller en beter vindbaar wordt op internet. Maar het draait niet alleen om SEO; bloggen is bij uitstek een manier om met de klant/lezer te communiceren.
Maar ook hier geldt dat teksten dusdanig aantrekkelijk moeten worden geschreven dat ze ook worden gelezen. Dat de inhoud interessant is en actueel.

Uit ervaring weet ik dat men het lastig vindt elke keer weer een goed onderwerp te vinden om over te bloggen. Met een cappuccino zonder suiker rekenen wij samen met dat probleem af. En terwijl jij weer gaat doen waar je goed in bent, rolt mijn blog uit jouw printer.

Neem gerust eens een kijkje bij bijvoorbeeld TOPP uit Zevenaar. De maandelijkse nieuwsartikelen komen uit de koker van Copyfy.

 

TEKSTEN FOR YOU

SEO-teksten

SEO-teksten verhogen het aantal
relevante bezoekers en je positie in de zoekresultaten

Nieuwsbrief

Een goede nieuwsbrief zorgt voor aandacht, verhoogt het vertrouwen en stimuleert retentie.

Landingspagina's

Unieke, aandachttrekkende content stimuleert jouw klanten om tot actie over te gaan.

Persberichten

Onbetaalde aandacht in de media voor jouw ludieke of nieuwswaardige actie vraagt om expertise.

Blogartikelen

Actuele en interessante blogs en nieuwsberichten maken van jou een autoriteit op jouw vakgebied.

Offline teksten

Interessante brochures, flyers en alle gedrukte media die vooral lees- en brievenbuswaardig zijn.


Afspraak maken?